Bibliotek-Systemer As utvikler, selger og støtter EDB-løsningen BIBLIOFIL til bibliotek i Norge. Firmaet er ledende innen sitt fagfelt, med over 100 av de større fag- og folkebibliotekene over hele landet som kunder, samt et betydelig antall skolebibliotek knyttet til disse.
Utviklingsmiljøet for BIBLIOFIL er GNU/Linux.
Bibliotek-Systemer As har god økonomi med solide driftsresultat og betydelige reserver. Firmaet holder til i romslige lokaler utenfor Larvik.

Vi er i en god utvikling og skal nå utvide staben med en selvstendig medarbeider som:

Systemutvikler GNU/Linux

Systemutvikleren vil inngå i vår gruppe for utvikling og vedlikehold av BIBLIOFIL. BIBLIOFIL er et komplett verktøy for bibliotek, som blant annet håndterer utlån, katalogisering, søking og internettjenester.

Vi stiller krav til gode kunnskaper i objektorientert programmering og design, og erfaring med programutvikling i Linux/UNIX-miljø. Det er ønskelig med erfaring fra programutvikling i C++ og Tcl/Tk.

Vi ønsker en medarbeider som er utdannet Master i teknologi/siv.ing eller Master i realfag/cand.scient. Kandidater med 3-årig ingeniørhøgskole vil også bli vurdert. Erfaring er en fordel, men også nyutdannede oppfordres til å søke.

Vi kan tilby arbeidssted utenfor trengselen, svært trivelig arbeidsmiljø, gode ytelser, bl.a. pensjons- og forsikringsordning. I tillegg kan vi bistå når det gjelder å finne egnet bolig og andre praktiske forhold i forbindelse med eventuell flytting.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Systemsjef Ola Thori Kogstad (epost: ola@bibsyst.no), eller daglig leder Torkel Hasle (epost: torkel@bibsyst.no). Vennligst ingen annonseselgere.

Skriftlig søknad sendes innen 15. mai 2004 til:

Bibliotek-Systemer As
Postboks 2093 Stubberød
3255 LARVIK

BIBLIOFIL
http://www.bibsyst.no